Α. Ισμαήλος: Παρέχει προς χρήση αυτοκίνητα για την προστασία των κατοίκων του Βορείου Έβρου από την νόσο Covid-19

Η εταιρία Α. Ισμαήλος Α.Ε. Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής της Mercedes-Benz σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή Ορεστιάδας και τον Δημάρχο κ. Βασίλη Μαυρίδη, προχωρά σήμερα στην υλοποίηση του συνεργατικού σχηματισμού Time to Act, που σκοπό έχει να συνδράμει στην προστασία των κατοίκων του Βορείου Έβρου από την νόσο Covid-19 (κορωνοϊός), βοηθώντας τους να παραμείνουν ασφαλείς στο σπίτι.

Το Time to Act θα λειτουργεί στα πρότυπα του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” και η δράση του θα είναι εθελοντική, ενώ θα υλοποιηθεί στα 25 χωριά που αποτελούν την Δημοτική Ενότητα Τριγώνου και την Δημοτική Ενότητα Κυπρίνου στον Βόρειο Έβρο. Το κόστος της δράσης, θα καλύψει εξ ολοκλήρου η εταιρία Α. Ισμαήλος Α.Ε., η οποία θα παρέχει προς χρήση και αυτοκίνητα για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών, ενώ τα έξοδα των καυσίμων για τις ανάγκες των καθημερινών μετακινήσεων του προγράμματος θα χορηγήσει η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα χωριά:

Δημοτική Ενότητα Τριγώνου – Δίκαια, Δίλοφο, Κριός, Πάλλη, Καναδάς, Άρζος, Μαράσια, Ελαία, Θεραπειό, Κόμαρα, Μηλιά, Ορμένιο, Πεντάλοφος, Πετρωτά, Πλάτη, Πτελέα, Σπήλαιο
Δημοτική Ενότητα Κυπρίνου – Κυπρίνος, Γαλήνη, Ζώνη, Μικρή Δοξιπάρα, Χελιδόνα, Φυλάκιο, Αμμόβουνο, Κέραμος

Δελτίο τύπου: Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Κάντε Share: