Δεσμος: Κάθε € μετράει. Κάνε μια δωρεά τώρα.

Στην προσπάθεια να προστατεύσουμε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη εναντίον της πρωτοφανούς πανδημίας, θέλουμε να στηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κοινωφελείς οργανισμούς και δημόσιους φορείς που προσφέρουν ιατρικές, νοσηλευτικές και κοινωνικές υπηρεσίες σε ομάδες υψηλού κινδύνου για τον COVID-19.

Οι ανάγκες τους είναι πολλές. Με τη βοήθειά σας όμως θα καταφέρουμε να υποστηρίξουμε:

  • Τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα που προσφέρουν μακροχρόνια φιλοξενία και φροντίδα σε χρόνια πάσχοντες, άτομα με βαριά αναπηρία, βρέφη και παιδιά χωρίς οικογένεια και άλλα.
  • Οργανισμούς που προσφέρουν ιατρικές και κοινωνικές υπηρεσίες σε ηλικιωμένους, παιδιά και βρέφη, ασθενείς υπό θεραπεία ή χρόνια νοσήματα, και άλλες ομάδες υψηλού κινδύνου.
  • Οργανισμούς στο δίκτυο του Δεσμού που φροντίζουν καθημερινά άτομα χωρίς πρόσβαση σε σίτιση, στέγαση, στοιχειώδη υγιεινή, και, φυσικά, ενημέρωση για την πανδημία.

Ο Δεσμός διαχειρίζεται με 100% διαφάνεια και αξιοπιστία κάθε δωρεά, για να αγοράσει και να προσφέρει απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό, όπως νεφελοποιητές και συμπυκνωτές οξυγόνου, ιατρικό υλικό, όπως γάντια, ρόμπες, μάσκες, και γυαλιά για τους φιλοξενούμενους και τους φροντιστές τους, και αναλώσιμα υγιεινής και απολύμανσης, όπως χλωρίνη, οινόπνευμα, αντιβακτηριδιακά, και πολλά άλλα, για χιλιάδες συνανθρώπους μας στην Ελλάδα που παραμένουν απροστάτευτοι.

Δελτίο τύπου: Δεσμός

Κάντε Share: